Länkvänner

Här är några sajter jag gärna vill länka till:

Gärdesgård i Insjön – de byggde en ny fin gärdesgård till vårt fritidshus i Rönnäs – när den hade blåst ner och sönder. De bygger den s.k. Leksandsmodellen.

Terapi i Stockholm – jag tipsade en vän som var i behov av samtal med en professionell samtalsterapeut och hen var mycket nöjd efter några besök hos Ywonne på Klara Samtal.

En annan samtalsterapeut med KBT inriktning jag kan tipsa om är Stockholms KBT Praktik – de är specialister inom kognitiv beteendeterapi.

Har en bekant vars son skall ta yrkeskompetensbevis s.k. YKB utbildning för lastbilar. Kan tipsa om YKB utbildningen hos KA-Åkeri.

Under corona blev det allt viktigare att kunna hålla digitala möten. Några som är proffs på både facilitering av vanliga möten men nu även hur man håller digitala möten är Facilitatorhuset – de har bl.a. kurser i digitala möten

Jag lämnade in 2st gjutjärnssidor till en fin gammal bänk – till BlästringsAB som blästrade dem och de blev jättefina. Så behöver du hjälp med blästringsarbeten i Stockholm så vet du vart du kan vända dig.

Vi har även passat på under corona – att snygga upp lite hemma och bl.a. skaffat nya gardiner. Vi fick mycket fin hjälp och snygga gardiner från Textil & Interiör i Sollentuna. Så behöver du hjälp med gardiner, textilier eller inredning vet du vart du kan vända dig.

Besökte nyligen en god vän på hans skärgårdsö där han hade låtit bygga en helt ny och mycket fin bastu alldeles nere vid vattnet. Han hade köpt alla bastuprodukter från Bastubutiken och verkade mycket nöjd.

Ett annat ställe att köpa bastuprodukter är Saunasweden.

Retorikkurs tycker jag alla skulle gå – tänk då kunde alla argumentera både sakligt och sansat, idag har ju ”samtalsklimatet” totalt urartat, speciellt i sociala media.

Vår som slet av korsbandet i en innebandy match i feb och har sedan opererats och operationen verkar ha gått bra. Men efter en sådan idrottsskada  så behöver man också få rehabilitering för att så snabbt och så bra som möjligt bli helt återställd och då kan det vara bra att få rehabilitering hos en specialist på idrottsskador.